Coques de noces, nens, adults, de casos, aniversaris d'empresa, i pastís de noces, aniversaris i qualsevol altra ocasió especial per al cap. Coca més gran! Exclusiu de xocolata de confiteria, el massapà, les pastes de sucre, gelees. Pastissos, dolços i galetes a mà. La xocolata pintura. Junior School confiter. Escola de Dones.
Monday, August 6, 2012
Llagosta mousse. Com cuinar la llagosta - recepta amb Photoes.
Hola!
Avui, a la Confiteria Nikolya vaig a mostrar com vaig cuinar mousse de llagosta. I que la cuina em va prendre al voltant de nit, perquè la llagosta cuita ha de ser refredat molt bé.
Aquí tinc una llagosta del Pacífic!
És bonic. El pes de la llagosta era d'uns 600 grams:
Ometre la llagosta a l'aigua bullint amb sal, i immediatament comença a tenir vergonya;
I després de 5-7 minuts després d'haver-tret de la placa:
És realment enorme, no sóc jo?
Però no molt de la carn de la llagosta va arribar neta després que m'ho va tallar:
Màxim de 100-150 grams, suposo:
Mentrestant, he de preparar el farcit. Puc prendre una ceba:
I neta i picada de peix - 500 grams. Vaig tenir pelengas a la que va afegir sal, pebre i una mica de picant:
Tot el que estic barrejant teles:
I llavors un per separat pebre vermell desplaçament de Bulgària - 1 peça:
Llavors em va llançar l'embolcall de plàstic habitual, la va estendre sobre la primera capa de pebre vermell, després una capa de peix picat:
I llavors em vaig posar a la part superior de les peces de llagosta:
I la vaig posar de nou la capa de pebre vermell:
Fet deliciosos rotllos aquí:
Després d'això, ometre aquests rotlles en l'aigua bullint i coure durant 5-7 minuts:
I ara el principal secret! Recordes quan vaig dir que la preparació d'aquest plat em va portar al voltant d'un dia? El fet és que les llistes han d'estar ben freda. Per descomptat, vostè podria posar-los a la nevera, però la mousse no es posen tendres i dures. Així que vaig deixar els rotllos que es refredi fins al matí següent en un lloc fresc. I llavors va començar a fer el plat:
Això és el que va succeir al final. Bon Appetit!
.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment