Hola!
Avui, a la Confiteria Nikolya m'agradaria demostrar la meva pastís de visita. De fet, aquest pastís és un dels majors a Ucraïna i Crimea. És sempre impressiona per la seva grandària, escala, i fins i tot de vegades es posa a treballar de prop a la sala. Però no és el punt. Aquí vull mostrar una de les moltes opcions de com fer que el més gran pastís!
En aquest moment, el client ha demanat a més de les veles era la tapa de la Monomakh en el pastís. I aquí bé, la preparació de la tapa com un petit pastís amb crema batuda:
Ara, des del aerògraf, em tenyir el barret de copa en groc (gold!):
Després posi la preparació de la coca a la part superior del seu titular:
I es tenyeixen el segon nivell en marró (com la pell))):
D'altra banda, he adquirit un patró petit de la merenga per enganxar a les parets de la base de la més gran de la coca:
A la base mateixa de la coca més gran poso la crema batuda, que ja és possible enganxar aquests patrons de merenga
Pel fet que es em va demanar d'afegir les joies de la corona, així que ho he preparat. Això és com maragdes (de pasta de sucre):
I no tinc robins i safirs:
En tot això, jo pinto una sèrie de xocolata negra que es veia millor
Ara he de treure la corona molt. Jo també ho pinten amb xocolata negra:
Ara dibuixar patrons de xocolata a la superfície de la tapa i afegiu les perles:
Aquesta és la versió definitiva de la Corona d'Monomakh
Ara tinc que imposen les grans etapes de la major coca. Per a això, vaig a utilitzar prèviament tallat coques amb melmelada de cireres i crema batuda:
El procés ha començat:
Retocs finals
I a continuació, afegir una espelma en cada peça:
Aquí està la versió final al dayligh:
I aquí hi ha el més gran de la coca amb un límit de Monomaj, quan els llums es van apagar, es van encendre les espelmes i el pastís es va engegar a la sala de
Bona sort i ens veiem!
.
No comments:
Post a Comment